Menu
header photo

IB Noord installatie

waterontharders

IB Noord, Thuis in water! Uw specialist voor waterontharders. Zonder twijfel de enige echte Nederlandse waterontharder. Voor echt zacht en kalkvrij drinkwater. Voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van waterontharding (resthardheid instelling, harsen geschikt voor consumptie). Onze waterontharder is betrouwbaar, zuinig, stroomloos. De toegepaste componenten zijn van zeer goede kwaliteit, zodat u een leven lang kunt genieten van zacht- en kalkvrij water.

Water ontharden met een waterontharder
Het beste is nog niet goed genoeg, daarom geven we zonder compromis 20 jaar garantie. Water ontharden is maatwerk, hij moet passen in uw situatie, wat betreft inbouw en gebruik. Onze adviseurs komen graag en vrijblijvend bij u thuis om samen met u de beste oplossing te vinden. Zoals gezegd de enige echt Nederlandse waterontharder. We weten dat uw waterontharder compact, zuinig en betrouwbaar moet zijn. Hij moet in een meterkast passen of in een technische ruimte vandaar de verschillende oplossingen.

Ook grotere installatie voor bijvoorbeeld: restaurants, tandarts praktijken, hotels, zorg instellingen, appartementen complexen of autowasstraten hebben wij een passende oplossing. Wij luisteren goed naar uw wensen en geven een deskundig en eerlijk advies, waardoor u jarenlang van zacht water geniet.

Service is ons op het lijf geschreven. Onze technische vakmensen zorgen voor vakkundige installatie en service aan uw waterontharder. Geniet van jarenlang zorgeloos zacht water.