Menu
header photo

IB Noord installatie

Mobiel reinigen van airsocks op uw locatie

 

Reiniging airsocks (luchtverdeelslangen) door IB Noord.

 

Reiniging van airsocks
De airsocks worden door onze wasserij met uiterste precisie gewassen. Bij de ontwikkeling wordt met name gelet op krimp en verandering in het structuur. Voor demontage worden de airsocks opgemeten en gecontroleerd.

De gewassen airsocks worden direct na het wassen weer gemonteerd en de volgende gedemonteerd. De airsocks worden binnenste buiten gekeerd en in een soort sloop gestopt dan gaan ze in de wasmachine en worden ze gewassen.

Het door ons gebruikte wasmiddel is in poederform en is biologisch afbreekbaar. Het wassen duurt  (afhangkelijk van de Lengte en doorsnee) tussen de 20 en 40 minuten en de temperatuur van het waswater is tussen de 30 en 35 graden.Het drogen wordt gedaan door te centrifugeren van de machine de airsocks komen nagenoeg droog uit de wasmachine en kunnen direct worden gemonteerd.

Kosten wasserij service

  • Wassen airsocks               € 15,00 p/m
  • Demontage/Montage      € 23,50 p/m Inclusief gebruik Steiger
  • Kilometervergoeding       € 0,65 km

Voor de opdrachtgever

 Steiger of hoogwerker  werkvloer moet vrij van obstakels zijn. De Algemene leveringsvoorwaarden van IB Noord zijn van kracht en maken onderdeel uit van de overeenkomst. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw 21%.

Mobiele reinings installatie