Menu
header photo

IB Noord installatie

Mobiel reinigen van airsocks op uw locatie

Reiniging airsocks (luchtverdeelslangen) door IB Noord.
De airsocks worden door onze mobiele industrieële wasmachine gewassen. Het voordeel van mobiele wassen is dat de airsocks worden gedemonteerd en dezelfde dag worden gemonteerd en er is nog een voordeel: reserveslangen zijn niet nodig.
 

Reiniging van airsocks
De airsocks worden door onze wasserij met uiterste precisie gewassen. Bij de ontwikkeling wordt met name gelet op krimp en verandering in het structuur. Voor demontage worden de airsocks opgemeten en gecontroleerd.

De gewassen airsocks worden direct na het wassen weer gemonteerd en de volgende gedemonteerd. De airsocks worden binnenste buiten gekeerd en in een soort sloop gestopt dan gaan ze in de wasmachine en worden ze gewassen.

Het door ons gebruikte wasmiddel is in poederform en is biologisch afbreekbaar. Het wassen duurt tussen de 20 en 30 minuten en de temperatuur van het waswater is tussen de 30 en 35 graden.

Het drogen wordt gedaan door te centrifugeren van de machine de airsocks komen nagenoeg droog uit de wasmachine en kunnen direct worden gemonteerd.

Kosten wasserij service

  • Wassen airsocks               € 12,00 p/m
  • Demontage/Montage      € 13,50 p/m 
  • Kilometervergoeding       € 0,35 km

Voor de opdrachtgever

Leveren van 32 amp stroom en wateraansluiting is vereist door opdrachtgever. Steiger of hoogwerker niet opgenomen in de prijs werkvloer moet vrij van obstakels zijn. De Algemene leveringsvoorwaarden van IB Noord zijn van kracht en maken onderdeel uit van de overeenkomst. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw 21%.

Mobiele reinings installatie